MISO SHIRO (PASTA Z RYŻU I SOI) BIO 300 g – LIMA

MISO SHIRO (PASTA Z RYŻU I SOI) BIO 300 g – LIMA

39,79 

SKŁADNIKI
ryż* (63 %), SOJA* (23 %), woda, sól morska (6,3 %), Aspergillus oryzae. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Tradycyjna, bardzo delikatna pasta japońska, produkowana ze sfermentowanego ryżu z dodatkiem SOI. Miso znane było na Dalekim Wschodzie już w 1300 roku. Długość fermentacji ryżu – kilka dni. Produkt pasteryzowany.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 812 kJ/193 kcal
Tłuszcz – 4,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0,7 g
Węglowodany – 29 g
w tym cukry – 26 g
Błonnik – 2,0 g
Białko – 9,1 g
Sól – 5,0 g

INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać zboża zwierające gluten.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu.

115 in stock

Ilość:
Porównaj
SKU: 5411788041249 Categories: ,

Additional information

EAN

5411788041249

Typ produktu

WEGAŃSKI, BEZ GLUTENU (w składnikach), CERTYFIKAT BIO

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MISO SHIRO (PASTA Z RYŻU I SOI) BIO 300 g – LIMA”

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

X