MAKARON (RYŻOWY RAZOWY) FUSILLI BEZGLUTENOWY BIO 250 g – PASTA NATURA

MAKARON (RYŻOWY RAZOWY) FUSILLI BEZGLUTENOWY BIO 250 g – PASTA NATURA

9,09 

SKŁADNIKI
ekologiczna mąka ryżowa pełnoziarnista.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Do garnka wlać 1 l wody na 100 g makaronu i dodać łyżkę oliwy z oliwek. Doprowadzić wodę do wrzenia, dodać sól około 10 g grubej soli. Dodać makaron do wrzącej wody i gotować przez 7 – 8 minut. Odcedzić makaron i doprawić według uznania.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1579 kJ/373 kcal
Tłuszcz: 2,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g
Węglowodany: 77 g
w tym cukry: 0,8 g
Błonnik 3,5 g
Białko: 7,9 g
Sól: 0,02 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać SOJĘ.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

334 in stock

Ilość:
Porównaj
SKU: 8050534143898 Categories: ,

Additional information

EAN

8050534143898

Typ produktu

WEGAŃSKI, BEZ GLUTENU (w składnikach), CERTYFIKAT BIO

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MAKARON (RYŻOWY RAZOWY) FUSILLI BEZGLUTENOWY BIO 250 g – PASTA NATURA”

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

X