KREM RYŻOWY DO GOTOWANIA BEZ DODATKU CUKRÓW BEZGLUTENOWY BIO 200 ml – THE BRIDGE

KREM RYŻOWY DO GOTOWANIA BEZ DODATKU CUKRÓW BEZGLUTENOWY BIO 200 ml – THE BRIDGE

6,39 

SKŁADNIKI
woda, ryż* (30 %), olej słonecznikowy*, substancje zagęszczające: mączka chleba świętojańskiego*, guma guar*, agar, sól morska. (*składniki z rolnictwa ekologicznego)

OPIS
Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry. Wstrząsnąć przed użyciem.
Produkt UHT.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartosc energetyczna: 685 kJ/163 kcal
Tłuszcz: 6,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8 g
Weglowodany: 23 g
w tym cukry: 3,6 g
Białko: 2,0 g
Sól: 0,16 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i zużyć w ciągu 3 – 4 dni.

167 in stock

Ilość:
Porównaj
SKU: 8019428005018 Categories: ,

Additional information

EAN

8019428005018

Typ produktu

WEGAŃSKI, BEZ GLUTENU (w składnikach), CERTYFIKAT BIO

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “KREM RYŻOWY DO GOTOWANIA BEZ DODATKU CUKRÓW BEZGLUTENOWY BIO 200 ml – THE BRIDGE”

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

X