FASOLKA CZERWONA KIDNEY BIO 400 g – NATURAVENA

FASOLKA CZERWONA KIDNEY BIO 400 g – NATURAVENA

13,69 

SKŁADNIKI
ekologiczna fasolka czerwona kidney 100 %

OPIS
Ekologiczna czerwona fasola Kidney jest rośliną strączkową. Nazwa fasolki pochodzi od nerkowatego kształtu nasion. Polecamy do zup i potraw jednogarnkowych np. chili con carne oraz jako składnik sałatek zarówno na ciepło jak i na zimno, a po zmiksowaniu do past i pasztetów

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Uprzednio namoczoną co najmniej 12 godzin i przepłukaną fasolę należy gotować do miękkości w świeżej, nieosolonej wodzie ok. 60 min. Posolić pod koniec gotowania.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 1334 kJ/317 kcal
Tłuszcz 1,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,2 g
Węglowodany 40 g
w tym cukry 1,2 g
Błonnik 23 g
Białko 24 g
Sól 0,03 g

INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać: ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN, ORZESZKI ZIEMNE, ORZECHY, NASIONA SEZAMU, SOJĘ.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

258 in stock

Ilość:
Porównaj
SKU: 5902367408589 Categories: ,

Additional information

EAN

5902367408589

Typ produktu

WEGAŃSKI, BEZ GLUTENU (w składnikach), CERTYFIKAT BIO

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “FASOLKA CZERWONA KIDNEY BIO 400 g – NATURAVENA”

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

X