SOS CHILI SAMBAL MANIS BIO 200 g – YAKSO

SOS CHILI SAMBAL MANIS BIO 200 g – YAKSO

13,99 

SKŁADNIKI
Sambal oelek* (papryka cayenne*, sól, ocet*, skrobia kukurydziana*), cebula*, syrop z agawy*, olej słonecznikowy*, słodki sos SOJOWY* (woda, napój SOJOWY*, cukier*, melasa*, sól morska, przyprawy*), skrobia kukurydziana*, sól morska*, czosnek*, substancja zagęszczająca: guma ksantanowa. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Sambal Manis to gęsty, ostry sos z chili i soją, z nutką słodkiego posmaku.
Doskonały dodatek do dań kuchni indonezyjskiej oraz chińskiej. Niezastąpiony w daniach typu stir-fry. Wystarczy dodać go do przesmażanych na woku warzyw i mięsa. Nadaje potrawom orientalny, słodko-pikantny smak.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 885 kJ/214 kcal
Tłuszcz: 13 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,5 g
Węglowodany: 22,5 g
w tym cukry: 16,6 g
Błonnik: 0,9 g
Białko: 1,3 g
Sól: 7,6 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Out of stock

Porównaj

Additional information

EAN

8718754500012

Typ produktu

WEGAŃSKI, BEZ GLUTENU (w składnikach), CERTYFIKAT BIO

Typ produktu

Bez glutenu (w składnikach), Certyfikat BIO, Wegański

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SOS CHILI SAMBAL MANIS BIO 200 g – YAKSO”

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

X