MAKARON (Z JAJ PERLICZYCH) KRAJANKA BIO 250 g – BARTOLINI (SIELSKA KLUSKA)

MAKARON (Z JAJ PERLICZYCH) KRAJANKA BIO 250 g – BARTOLINI (SIELSKA KLUSKA)

7,79 

SKŁADNIKI
semolina* (mąka z PSZENICY durum), JAJA perlicze świeże (5 %). (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
JAJA, z których wyrabiamy Sielską kluskę, pochodzą od perliczek chowanych na wolnym wybiegu. Pozyskujemy je lokalnie – bezpośrednio z małych mazowieckich gospodarstw.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Przed spożyciem gotować 6 minut, al dente 5 minut, nie hartować (100 g makaronu na 1 litr osolonej wody).

WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 687 kJ/162 kcal
Tłuszcz: 1,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g
Węglowodany: 31 g
w tym cukry: 1,6 g
Błonnik: 1,2 g
Białko: 6,1 g
Sól: <0,01 g ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i przewiewnym miejscu (max 25°C), z dala od źródeł ciepła i promieni słonecznych.

84 w magazynie

Ilość:
Porównaj
SKU: 5901902004682 Kategorie: ,

Informacje dodatkowe

EAN

5901902004682

Typ produktu

CERTYFIKAT BIO

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o „MAKARON (Z JAJ PERLICZYCH) KRAJANKA BIO 250 g – BARTOLINI (SIELSKA KLUSKA)”

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

X