MAKARON (RYŻOWY RAZOWY) VERMICELLI BEZGLUTENOWY BIO 250 g – TERRASANA

MAKARON (RYŻOWY RAZOWY) VERMICELLI BEZGLUTENOWY BIO 250 g – TERRASANA

18,80 

SKŁADNIKI
mąka z ryżu brązowego*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Makaron wsypać do wrzącej, osolonej wody (1 litr wody na 100 g makaronu). Gotować na średnim ogniu od czasu do czasu mieszając.
Czas gotowania: 4-5 minut. Przecedź makaron i przepłucz w zimnej wodzie.
Podawać z orientalnymi warzywami i japońskimi przyprawami.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 2485 kJ/351 kcal
Tłuszcz: 2,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g
Węglowodany: 72 g
w tym cukry: 0,8 g
Błonnik: 4,6 g
Białko: 7,2 g
Sól: 0,02 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Out of stock

Porównaj
SKU: 8713576003734 Categories: ,

Additional information

EAN

8713576003734

Typ produktu

WEGAŃSKI, BEZ GLUTENU (w składnikach)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MAKARON (RYŻOWY RAZOWY) VERMICELLI BEZGLUTENOWY BIO 250 g – TERRASANA”

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

X