MAKARON (RYŻOWY ZE SZPINAKIEM) LASAGNE BEZGLUTENOWY BIO 250 g – VENETA

MAKARON (RYŻOWY ZE SZPINAKIEM) LASAGNE BEZGLUTENOWY BIO 250 g – VENETA

15,39 

SKŁADNIKI
mąka ryżowa* 97 %, szpinak w proszku* 3 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Ekologiczny makaron lasagne to produkt dedytkowany wszystkim zwolennikom kuchni włoskiej. Nasza wersja jest przeznaczona również dla osób z nietolerancją glutenu. Teraz każdy może cieszyć się włoskimi smakami. Makaron idealnie sprawdzi się z farszami mięsnymi, warzywnymi lub serowywmi z dodatkiem pysznych sosów.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Zanurz makaron w gorącej wodzie na 8 minut. Po tym czasie, ułóż makaron w naczyniu żaroodpornym, przełóż dowolnym farszem i piecz przez 15 minut.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1609 kJ/380 kcal
Tłuszcz: 0,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
Węglowodany: 84 g
w tym cukry: 0,2 g
Błonnik: 1,9 g
Białko: 8,4 g
Sól: <0,01 g INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać soję

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od źródła ciepła.

Out of stock

Porównaj
SKU: 5903726408714 Categories: ,

Additional information

EAN

5903726408714

Typ produktu

WEGAŃSKI, BEZ GLUTENU (w składnikach), CERTYFIKAT BIO

Typ produktu

Bez glutenu (w składnikach), Certyfikat BIO, Wegański

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MAKARON (RYŻOWY ZE SZPINAKIEM) LASAGNE BEZGLUTENOWY BIO 250 g – VENETA”

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

X