SOS PAPRYKOWY CHILI BEZGLUTENOWY BIO 250 ml – BYODO

SOS PAPRYKOWY CHILI BEZGLUTENOWY BIO 250 ml – BYODO

19,39 

SKŁADNIKI
koncentrat pomidorowy* (45 %), surowy cukier trzcinowy*, papryka* (11 %), pomidory*, ocet brandy*, cebula*, skrobia kukurydziana*, sól kamienna, ocet jabłkowy*, chili* (0,29 %), substancja zagęszczająca: guma guar*, przyprawy*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
To musi być miłość! Kiedy cudownie soczysty ekologiczny pieprz i ognista papryczka chili spotkały się, prawdopodobnie nie zdawały sobie sprawy, że są sobie przeznaczone. Nasz pikantny ekologiczny sos z papryczki chili jest tego najlepszym dowodem!

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość energetyczna: 412 kJ/97 kcal
Tłuszcz: <0,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: <0,1 g
Węglowodany: 21 g
w tym cukry: 18 g
Białko: 1,7 g
Sól: 2,3 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce.

Out of stock

Porównaj
SKU: 4018462194003 Categories: ,

Additional information

EAN

4018462194003

Typ produktu

WEGAŃSKI, BEZ GLUTENU (w składnikach), CERTYFIKAT BIO

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SOS PAPRYKOWY CHILI BEZGLUTENOWY BIO 250 ml – BYODO”

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

X