MAKARON PROTEINOWY (Z GROSZKU ZIELONEGO) RURKA BEZGLUTENOWY BIO 250 g – BARTOLINI

MAKARON PROTEINOWY (Z GROSZKU ZIELONEGO) RURKA BEZGLUTENOWY BIO 250 g – BARTOLINI

14,79 

SKŁADNIKI
100 % ekologiczna mąka z zielonego groszku.

OPIS
Makaron z zielonego groszku jest wytwarzany w 100 % z mąki z zielonego groszku. Jest zdrową alternatywą dla tradycyjnych makaronów wytwarzanych z mąki pszennej, jest mniej kaloryczny i dostarcza wielu cennych składników.
Wysoka zawartość białka.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Przed spożyciem gotować we wrzącej wodzie (średni ogień) przez 5-6 minut (100 g makaronu na 1 litr osolonej wody).
Ugotowany makaron odcedzić i przelać zimną wodą.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1432 kJ/342 kcal
Tłuszcz: 1,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g
Węglowodany: 57 g
w tym cukry: 2,3 g
Błonnik: 10 g
Białko: 20 g
Sól: 0,08 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać soję.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i przewiewnym miejscu (maksymalnie 25°C), z dala od źródeł ciepła i promieni słonecznych.

501 in stock

Ilość:
Porównaj
SKU: 5901902004569 Categories: ,

Additional information

EAN

5901902004569

Typ produktu

WEGAŃSKI, BEZ GLUTENU (w składnikach), CERTYFIKAT BIO

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MAKARON PROTEINOWY (Z GROSZKU ZIELONEGO) RURKA BEZGLUTENOWY BIO 250 g – BARTOLINI”

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

X