Description
MALINY LIOFILIZOWANE CHRUPIĄCE BEZGLUTENOWE BIO 55 g – BIOSSOM
Chrupiąca malina to znakomita przekąska, ale także doskonałe uzupełnienie śniadania, jako dodatek do sałatek czy deserów. Właściwości smakowe i zdrowotne owoców liofilizowanych sprawiają, że zyskują one uznanie zarówno wśród miłośników zdrowego jedzenia, jak i tych, którzy poszukują niebanalnych smaków.
Produkty zamknięte są próżniowo w słoikach, aby dłużej utrzymały swój aromat, smak i chrupkość.
Marka Biossom to idea czystego składu w przełożeniu na minimalną ilość niezbędnych składników.
SKŁADNIKI:
MALINY LIOFILIZOWANE ekologiczne100 %.
OPIS
Dzięki specjalnemu procesowi suszenia nasza malina chrupie!
Chrupiąca malina to znakomita przekąska, ale także doskonale nadaje się jako dodatek do śniadania, sałatek czy deserów. Jej właściwości smakowe i zdrowotne sprawiają, że zyskują uznanie zarówno wśród miłośników zdrowego jedzenia, jak i tych, którzy poszukują niebanalnych smaków.
Produkt pakujemy próżniowo, aby dłużej utrzymał swój aromat, smak i chrupkość.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1704 kJ/401 kcal
Tłuszcz: 5,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
Węglowodany: 46,5 g
w tym cukry: 40,4 g
Błonnik: 30 g
Białko: 6,9 g
Sól: <0,1 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać orzechy
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu spożyć w ciągu 5 dni.
Reviews
There are no reviews yet.