RAVIOLI Z SEREM I SZPINAKIEM BIO 250 g – D`ANGELO

RAVIOLI Z SEREM I SZPINAKIEM BIO 250 g – D`ANGELO

16,09 

SKŁADNIKI
ciasto makaronowe: semolina z PSZENICY twardej*, woda; nadzienie* (40 %): SER* (50 %) (RICOTTA* (25 %), SER górski* (20 %), SER owczy*), bułka tarta* (mąka PSZENNA*, drożdże*), MLEKO w proszku*, płatki ziemniaczane*, suszony szpinak* (6 %), olej słonecznikowy*, sól morska, przyprawy* (czosnek*, bazylia*, pieprz*), emulgator: lecytyny (z SOI*). (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Pierożki z makaronowego ciasta z nadzieniem serowo – szpinakowym. Pakowano w atmosferze ochronnej. Opakowanie zawiera porcję na 2-3 osoby.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
1. Zagotować 2,5 litra wody z dodatkiem soli (1 łyżka na 1 litr wody)
2. Do gotującej się wody wrzucać stopniowo ravioli, nie przerywając wrzenia
3. Gotować 12 – 15 minut na słabym ogniu, od czasu do czasu mieszając
4. Po ugotowaniu ravioli odcedzić i podawać

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g przed ugotowaniem
Wartość energetyczna: 1301 kJ/309 kcal
Tłuszcz: 7,6 g
w tym kwasy nasycone: 3,9 g
Węglowodany: 46 g
w tym cukry: 3,2 g
Błonnik: 3,4 g
Białko: 12 g
Sól: 1,2 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać seler.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu, chronić przed ciepłem. Po otwarciu przechowywać w lodówce.

Out of stock

Porównaj
SKU: 4005496224059 Categories: ,

Additional information

EAN

4005496224059

Typ produktu

CERTYFIKAT BIO

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “RAVIOLI Z SEREM I SZPINAKIEM BIO 250 g – D`ANGELO”

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

X