SPODY DO PIZZY BEZGLUTENOWE 230 g – INCOLA

SPODY DO PIZZY BEZGLUTENOWE 230 g – INCOLA

13,69 

SKŁADNIKI
woda, skrobie (kukurydziana, ziemniaczana, tapiokowa), mąka ryżowa, olej rzepakowy, syrop ryżowy, glukoza, drożdże, substancje zagęszczające (hydroksypropylometyloceluloza, guma guar), sól, emulgator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych).

OPIS
Bezglutenowe i wegańskie spody do przygotowania domowej pizzy.
Są całkowicie wolne od wszelkich alergenów. Wystarczy nałożyć ulubione składniki i włożyć na 6 minut do piekarnika, aby cieszyć się smakiem chrupiącej pizzy.
Produkt pakowany w atmosferze ochronnej.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Piekarnik nagrzej do 190℃. Na spód do pizzy nałóż sos pomidorowy i ulubione dodatki. Pizzę podgrzewaj w piekarniku przez 6 – 10 minut.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1300 kJ/309 kcal
Tłuszcz: 8,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,9 g
Węglowodany: 56,1 g
w tym cukry: 6,6 g
Błonnik: 2,4 g
Białko: 1,9 g
Sól: 0,9 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze 14 – 21°C, z dala od źródeł ciepła i promieni słonecznych.

111 w magazynie

Ilość:
Porównaj
SKU: 5902431591902 Kategorie: ,

Informacje dodatkowe

EAN

5902431591902

Typ produktu

WEGAŃSKI, BEZ GLUTENU (w składnikach)

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o „SPODY DO PIZZY BEZGLUTENOWE 230 g – INCOLA”

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

X