MAKARON (Z BIAŁEJ KUKURYDZY) KRAJANKA BEZGLUTENOWY BIO 250 g – BARTOLINI

MAKARON (Z BIAŁEJ KUKURYDZY) KRAJANKA BEZGLUTENOWY BIO 250 g – BARTOLINI

12,69 

SKŁADNIKI
ekologiczna mąka z białej kukurydzy 100 %.

OPIS
Makaron kukurydziany wyróżnia się niezwykłym smakiem, dzięki czemu z powodzeniem można go łączyć z najróżniejszymi dodatkami.
Z racji tego, że jest to produkt bezglutenowy, do swojej diety mogą włączyć go osoby z nietolerancją glutenu.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Przed spożyciem gotować 6 minut, al. dente 5 minut (100 g makaronu na 1 litr osolonej wody). Ugotowany makaron odcedzić i przelać zimną wodą.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1493 kJ / 352 kcal
Tłuszcz: 0,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
Węglowodany: 79 g
w tym cukry: 0,6 g
Błonnik: 1,8 g
Białko: 6,6 g
Sól: <0,01 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać soję.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i przewiewnym miejscu (max 25°C), z dala od źródeł ciepła i promieni słonecznych.

136 in stock

Ilość:
Porównaj
SKU: 5901902004743 Categories: ,

Additional information

EAN

5901902004743

Typ produktu

WEGAŃSKI, BEZ GLUTENU (w składnikach), CERTYFIKAT BIO

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MAKARON (Z BIAŁEJ KUKURYDZY) KRAJANKA BEZGLUTENOWY BIO 250 g – BARTOLINI”

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

X