PIECZYWO CHRUPKIE PROTEINOWE CIECIERZYCA – SOCZEWICA – GROCH BEZGLUTENOWE BIO 110 g – BYODO

PIECZYWO CHRUPKIE PROTEINOWE CIECIERZYCA – SOCZEWICA – GROCH BEZGLUTENOWE BIO 110 g – BYODO

17,69 

SKŁADNIKI
mąka z ciecierzycy* (33 %), mąka z soczewicy* (33 %), mąka grochowa* (33 %), sól morska (1 %). (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Bezglutenowe chrupiące pieczywo z roślin strączkowych bogatych w białko smakuje wyśmienicie ze słodkimi i słonymi smarowidłami, takimi jak dżem czy twarożek, z dipami i oczywiście z (wegańską) kiełbasą i serem. Chrupiące, bogate w błonnik i o wysokiej zawartości białka, stanowi idealną przekąskę między posiłkami lub jako substytut pieczywa podczas posiłków. Chrupiące pieczywo proteinowe doskonale sprawdzi się także jako baza pysznych kanapek czy dodatek do zup i sałatek.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1554 kJ/367 kcal
Tłuszcz: 3,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g
Węglowodany: 58 g
w tym cukry: 1,9 g
Błonnik: 3,5 g
Białko: 24 g
Sól: 1,0 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać SOJĘ, MLEKO i orzechy.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze pokojowej. Po otwarciu należy przechowywać w suchym miejscu, szczelnie zamknięte.

44 in stock

Ilość:
Porównaj
SKU: 4018462290705 Categories: ,

Additional information

EAN

4018462290705

Typ produktu

WEGAŃSKI, BEZ GLUTENU (w składnikach), CERTYFIKAT BIO

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PIECZYWO CHRUPKIE PROTEINOWE CIECIERZYCA – SOCZEWICA – GROCH BEZGLUTENOWE BIO 110 g – BYODO”

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

X