Masło orzechowe czy Nie-masło orzechowe

maslo orzechowe

 

Dlaczego warto włączyć masło orzechowe do codziennej diety?

Masło orzechowe idealnie nadaje się jako dodatek do kanapek, owsianki lub smoothie. Możemy używać je z powodzeniem do wypieków, ciast, ciastek.
Nadaje się także do dań na słono, na przykład w kuchni azjatyckiej. Warto dodawać je do posiłków każdego dnia.

 

Pasta z Nerkowców to bogactwo smaku i wszechstronność

 

 

masło orzechowe

 

Może zainteresuje Cię także:

Mleko roślinne – “mleko” roślinne

 

Dyskusja na temat “Masło orzechowe czy Nie-masło orzechowe”

  1. Zapraszamy do dyskusji i komentawania tekstu. Wszystkie komentarze podlegają akceptacji przez administratorów strony Green-Eater.pl. Dane osobowe nie są publikowane, ale są wymagane do zamieszczenia komentarza.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *