Wegańskie babeczki czekoladowe

weganskie-babeczki-czkoladowe

Wegańskie babeczki czekoladowe

 

Mąka pszenna – 1,5 szklanki
Ekologiczne ciemne kakao naturalne – 1/3 szklanki
Cukier trzcinowy – 1/2 szklanki
Proszek do pieczenia – 1 łyżeczka
Soda oczyszczona – 1 łyżeczka
Olej rzepakowy / kokosowy płynny – 1/2 szklanki
Mleko sojowe – 1,5 szklanki
2 łyżki octu

weganskie babeczki czekoladowe

 

Kakao

Showing 1 – 7 of 7 results Showing all 7 results Showing the single result No results found
Sort by Price low to high
Filtruj Sort results
Reset Zastosuj
 

Babeczki cytrynowe magdalenki

Budyń jaglany – przepis podstawowy

 

 

 

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *