Spaghetti z warzywami i wędzonym tofu - to pomysł na szybki i sycący obiad!
Wędzone tofu jest wyraziste samo w sobie, nie potrzebuje przypraw ani marynaty. Wystarczy je podsmażyć i z powodzeniem używać w różnych daniach. Tutaj znakomicie komponuje się
Fasola z porem, musztardą i mlekiem kokosowym. Smacznie, pożywnie i ciekawie. Wypróbuj, jeśli lubisz nieoczywiste połączenia smakowe.
Fasola z porem na mleczku kokosowym
Składniki na 4 porcje:400 g ugotowanej białej fasolipor - 2 szt. (białe części)1 ząbek czosnku posiekany100 g szpinaku
Przepis na babeczki, które zawsze się udają i zawsze smakują wybornie :)
Zupa krem z białych warzyw, w której 'coś chrupie' :) To delikatna kremowa zupka, której chrupiące skwarki i przypieczony por niewątpliwie nadają wykwintnego charakteru.
Zupa krem z białych warzyw ze skwarkami i chipsami z pora
Składniki na 4 porcje:Kalafior – 500gZiemniaki