AGAR BIO 60 g – BATOM

AGAR BIO 60 g – BATOM

23,99 

SKŁADNIKI
agar* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Agar wytwarzany jest z suszonych na słońcu wodorostów. Można go użyć do zagęszczania sosów, dżemów, do przygotowania kremów, galaret, dań kuchni azjatyckiej. Doskonała alternatywa dla żelatyny pochodzenia zwierzęcego. Bezsmakowy, rozpuszcza się w temperaturze 85-95 stopni Celsjusza, a tężeje w 32-39 stopniach Celsjusza. 1 łyżeczka (3,5 g) wystarcza na 350 ml płynu.

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać: ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN, ORZECHY, SEZAM.

8 w magazynie

Ilość:
Porównaj
SKU: 5907709954526 Kategorie: ,

Informacje dodatkowe

EAN

5907709954526

Typ produktu

WEGAŃSKI, BEZ GLUTENU (w składnikach), CERTYFIKAT BIO

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o „AGAR BIO 60 g – BATOM”

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

X